BCA, Europa's grootste in auto remarketing helpt u verder

Gun ingeruilde EV’s een Europese carrière

De vraag naar gebruikte EV's blijft stijgen. Dat merken we bij BCA maar al te goed in de Europese EV veilingen die twee keer per week georganiseerd worden. Profiteer van het veilen per opbod en behaal zo het hoogste rendement!

Profiteer mee van de kracht van Europa's grootste.

Klik op de button en maak een afspraak

Wij weten u(w remarketing) op waarde te schatten

Hoe u uw remarketing vorm wilt geven, is een keuze van uw bedrijf. Voor alle manieren geldt dat het efficiënt en vooral effectief moet zijn. Door onze jarenlange ervaring en passie voor autoremarketing, in Nederland én Europa, krijgt u van ons het beste advies.

Bij BCA Autoveiling als Europees marktleider in autoveilingen is uw auto vindbaar voor een zeer grote groep nationale en internationale autokopers. Met meer kopers die tegen elkaar opbieden wordt voor uw voertuig de optimaal haalbare opbrengst bereikt.

Ontdek hoe het werkt

Onder BCA IT Oplossingen vindt u als verkopende klant de vele mogelijkheden gericht op uw eigen remarketing processen. Met BCA’s AutoBLOX platform kunt u uw remarketing proces inrichten, van opname van de auto’s tot en met zelfs het organiseren van eigen veilingen voor gesloten kopersgroepen en de afhandeling van alle transacties. Met BCA MarketPrice ontvangt u heel snel een waardebepaling voor de (inruil)auto.

Meer weten?

Vraag en aanbod zijn niet altijd vanzelf in een balans. Om die reden koopt BCA ook auto’s direct in, die we dan verkopen in één van onze veilingen. Voor de verkopende klanten is BCA Inkoop zeer gewild omdat wij direct de auto kopen. Een snelle transactie met een gegarandeerd bod.

Lees verder

Meer informatie?

Wilt u meer informatie hebben over de wijze waarop wij u van dienst kunnen zijn? Dat kan op diverse manieren. Kies er een die bij u past.

Heeft u niet de informatie gevonden die u zoekt of bent u nieuwsgierig naar de tarieven?

Kijk dan eens bij de FAQ's

Op een website kunnen wij veel vertellen, maar een rondleiding bij ons bedrijf vertelt veel meer. Vraag snel via onderstaande link een afspraak aan of bel: 088 - 540 3872.

Ja, ik kom graag op de koffie

We vertellen u graag waar we mee bezig zijn. Ontvang de laatste ontwikkelingen op het gebied van automotive én BCA per kwartaal in uw mailbox.

Meld u nu gratis aan voor de online nieuwsbrief!

Tijd = geld! Een korte doorlooptijd loont

Hoe u de doorlooptijd van uw occasions zo kort mogelijk houdt, is afhankelijk van een aantal factoren. In onze gratis whitepaper 'Tips & tricks om de doorlooptijd van occasions te verkorten' leest u er alles over. Download 'm snel via de button hiernaast.

Verkooptarieven

Klik op de button hiernaast voor onze verkooptarieven en aanvullende services.