Goede vooruitzichten voor BCA

‘’De vooruitzichten zijn goed voor BCA. Er gaat geen dag voorbij of het aanvoer terrein staat vol nieuwe aanwas. De collega’s werken hard om het proces vloeiend te laten verlopen. Dat de doorloopsnelheid op hoog niveau is, is belangrijk voor ons, maar ook zeker voor onze klanten. We doen er dan ook alles aan om dit op peil te houden. De kopers ontdekken steeds meer de veilingen van onze Europese vestigingen. Dat levert enthousiaste verhalen op. We vinden het als BCA ook belangrijk onze kennis te delen. Daarom organiseren we dit jaar meerdere kennissessies, met elk een ander onderwerp. De eerste staat voor 5 maart op de agenda. Naast onze reguliere veilingen organiseren wij op 20 maart weer een Mega Lenteveiling. Deze staat bekend om de hoge conversie. Kortom; we kijken enorm uit naar de komende maanden’’  - Iede Aukema (directeur BCA)

Ontwikkelingen bij BCA

Steeds meer Tesla's in de veilingen
In de laatste drie maanden van 2018 heeft Tesla een nettowinst geboekt van 139 miljoen dollar. Het automerk behaalde over het hele afgelopen jaar bijna twee keer zoveel omzet als in 2017. Ook het aanbod bij BCA bestaat steeds vaker uit verschillende soorten Tesla's. Bekijk hier een overzicht van alle onze Tesla modellen over heel Europa.

Kom werken met héél véél diverse merken!
Bij BCA zijn we hard op zoek naar nieuwe technische inspecteurs. Als technische inspecteur ben je de ogen en oren van onze voertuig inspectie. Het draait bij deze functie om het inspecteren van voertuigen op de technische staat. Hiervoor wordt o.a. gebruik gemaakt van een eigen testbaan en meerdere hefbruggen. Voor meer informatie of direct solliciteren kunt u hier klikken. 

Europese koper aan het woord

''Er is wekelijks een behoorlijk aanbod te vinden op de website van BCA'' 

BCA biedt als Europa's nr. 1 in auto remarketing het grootste aanbod van gebruikte voertuigen. Wekelijks heeft u keuze uit zo'n 6000 voertuigen van verschillende merken, kilometrages en leeftijden. Deze voertuigen worden geveild in één van de negen BCA landen. Voor deze nieuwsbrief hebben wij een BCA klant die veel in het buitenland inkoopt geïnterviewd over zijn ervaringen/ bevindingen als het gaat om kopen bij BCA in Europa. Arjan op de Laak, verkoopadviseur bij Top Auto's in Wijchen vertelt ons o.a. bij welke BCA landen hij inkoopt, hoe hij te werk gaat en hoe dit hem bevalt. Kijk mee in onderstaand filmpje!

Upcoming BCA Events

Wegens succes herhaald; de Mega Lenteveiling 2019! Dit jaar vindt dit feestelijke event plaats op 20 maart. Tijdens deze veiling worden er ongeveer 400 voertuigen geveild, merendeel afkomstig van LeaseFleet. Het aanbod is erg divers. Laat de voorjaarkriebels maar komen, want dit feest mag u niet missen! Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf naar Barneveld te komen om de sfeer van de Lenteveiling te proeven, bied dan mee via Live Online!

Op zaterdag 18 mei is het weer tijd voor onze jaarlijkse Klassiekerveiling! Dit veiling event mag u absoluut niet missen. Voor een ieder die nog altijd op zoek is naar díe ene klassieker of gewoon wil genieten van een stukje autohistorie op deze feestelijke dag; u bent allemaal van harte welkom! De entree voor de Klassiekerveiling is gratis. Tevens kan er zowel fysiek als via Live Online meegeboden worden. We raden uiteraard wel aan om naar de veilinghal in Barneveld te komen, om die échte klassieker feeling te ervaren.