Whitepaper over de elektrificatie van het wagenpark

In de afgelopen jaren zijn er een groot aantal ontwikkelingen geweest in de markt voor elektrische auto's en hebben veel autofabrikanten hun EV-aanbod uitgebreid. Niet alleen autofabrikanten, maar ook andere bedrijven sluiten zich steeds vaker en sneller aan bij de EV-beweging. Investeren in de EV-branche is een belangrijke stap op weg naar een duurzame toekomst. Vooral voor wagenparkbeheerders is het interessant om te kijken naar een (deels) elektrisch wagenpark.

Echter brengt de soepele transitie naar een (deels) elektrisch wagenpark een aantal uitdagingen met zich mee. Ook dienen er belangrijke stappen te worden gezet. In het whitepaper van BCA ''Elektrificatie van uw wagenpark; híer moet u op letten'' komen deze onderwerpen aan bod en vindt u meer informatie over de kansen en uitdagingen van een elektrisch wagenpark.

Dus denkt u erover om uw wagenpark te elektrificeren? Download dan nu geheel gratis het whitepaper! Het whitepaper kunt u na het achterlaten van uw gegevens direct downloaden.